Новини

Ритми Полісся - 2018

Ритми Полісся - 2018

Оксана Зоріна

Травень 28th, 2018

Без коментарів

 

Ось і закінчився наш дводенний турнір Ритми Полісся 2018. Наші танцюристи, тренери і батьки готувалися до цього цілий рік, що і показують відмінні результати. Всі молодці!!!

 

 

 

Щоб не говорили наші конкуренти, наші танцюристи заслужено здобули свої нагороди, оскільки вони працювали щодня в танцювальному залі, займалися з найкращими і найсильнішими тренерами України та Європи. У нас найактивніша група підтримки і найкращі тренери.

Дякую Вам.

 

 

 

 

На наш турнір завітав танцювальний ретро колектив із людей похилого віку. Вони прийшли не порожніми руками і зробили танцювальний подарунок.

 

 

 

 

Гарна прикмета виходити на парку у свій день народження, що й зробила Олександра Рубаненко. А ще й отримати в подарунок перше місце. Ми всією танцювальною сім'єю вітаємо тебе з Днем народження і бажаємо тобі подальших успіхів і перемог!!!

 

 

 

 

Іван Марченко, також відзначив свій день народження в танцювальному колі. Він зі своєю чарівною партнеркою дебютували в категорії Молодь Rising stars і завоювали друге місце, з чим їх і вітаємо.

Коментарі закриті.

UK